Het verschil

Hoe vaak heeft u al gewenst, dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen verwijderen? En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die zo’n behandeling met zich meebrengt.

 

Wij bieden u een comfortabele manier die er voor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd wordt, laserontharing met SHR technologie.

 

SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en mee comfortabele manier. Met SHR kunt u behandeld worden ongeacht uw huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

 

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie  meerdere malen de haarfollikel behandeld, is de SHR behandeling kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten.

 

SHR warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele  lichtstraaltjes.  Omdat de lichtstraal continue in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een ‘hot stone massage’. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL onharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden. Nagenoeg elk lichaamsdeel kan veilig en comfortabel behandeld worden, zoals gezicht, nek, benen, armen, bikinilijn, rug en buik.

 

 

Snelle en comfortabele ontharing

 

  • Nagenoeg pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling
  • Langdurig resultaat
  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan een 30 minuten
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen
  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld
  • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek, bikinilijn
  • Veilige behandeling het hele jaar door